Bebegim 2aylik dovn sendromu olduğunu söylendi ama ben inanmiyoru kalbine midesine kafasina heryerine baktılar işitme testi normal bana bakiyo duyuyor herşey normalde nasıl down sendromu oluyo ben anneaiyim 18 yaşındayım
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Emine Hanım, Down sendromu kromozomal bir durumdur ve görünüşte normal olan bebeklerde dahi genetik testlerle teşhis edilebilir. Down sendromu olan bebeklerde genellikle fazladan bir 21. kromozom bulunur. Bazı fiziksel ve gelişimsel özellikler belirgin olmayabilir, bu nedenle genetik testler önemlidir. Bebeğinizin doktorları, belirtileri ve test sonuçlarını dikkate alarak bu teşhisi koymuş olabilirler. Şüpheleriniz varsa, bir genetik danışmana başvurmanız faydalı olabilir.
Emine
03 Mayıs 2024 CumaBebegim 2aylik dovn sendromu olduğunu söylendi ama ben inanmiyoru kalbine midesine kafasina heryerine baktılar işitme testi normal bana bakiyo duyuyor herşey normalde nasıl down sendromu oluyo ben anneaiyim 18 yaşındayım
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiEmine Hanım, Down sendromu kromozomal bir durumdur ve görünüşte normal olan bebeklerde dahi genetik testlerle teşhis edilebilir. Down sendromu olan bebeklerde genellikle fazladan bir 21. kromozom bulunur. Bazı fiziksel ve gelişimsel özellikler belirgin olmayabilir, bu nedenle genetik testler önemlidir. Bebeğinizin doktorları, belirtileri ve test sonuçlarını dikkate alarak bu teşhisi koymuş olabilirler. Şüpheleriniz varsa, bir genetik danışmana başvurmanız faydalı olabilir.